Правилата на „Читателска щафета 4: Ловци на приключения“

Здравей, приятелю на приключенията!

Обичаш ли пътешествията? Мечтаеш ли да се озовеш на пиратски кораб? Да разгадаваш заплетени загадки? Ако отговориш на един от въпросите положитено, знами „Читателска щафета 4: Ловци на приключения“ е тъкмо за теб!

Ето какво да очакваш:

Кога? От 29.09.2014 г. до 08.01.2015 г.

Какво? Предизвикваме те да прочетеш три книжки по твой избор от поредиците на издателство „ФЮТ“ – „Сам Силвър, тайният пират“, „Детективите Агата и Лари“, „Приключенията на Минерва Минт“. Прочетеш ли три книги, само трябва да си разпечаташ форма за участие, да я изпратиш по пощата и да се включиш в надпреварата за 500 значки – награди за най-бързите читатели, – както и за някоя от големите награди, предоставени от Ozone.bg.

Как да се включиш в томболата за значки и награди?

  1. ПРОЧЕТИ три книги по твой избор от поредиците „Сам Силвър, тайният пират“, „Детективите Агата и Лари“ и „Приключенията на Минерва Минт“.
  2. При желание от твоя страна, ПОПЪЛВАЙ читателски дневник за своя напредък – тук ще оставим да ни изненадаш. Ако ни изпратиш своя дневник, той ще може да участва в специалната ни изложба на дневници и дори може да ти донесе награда.
  3. Когато прочетеш трите книги, ПОПЪЛНИ форма за участие. За да сме напълно сигурни, че си се включил активно в приключенията на героите, ще те помолим да отговориш на един от въпросите за някоя от книгите, които си прочел. Не е необходимо да отговаряш на въпросите за всички прочетени книги – просто си избери един.
  4. ПОМОЛИ родител, учител или библиотекар да подпише формата за участие, за да потвърди, че си прочел книгите 🙂
  5. ИЗПРАТИ формата за участие на следния адрес, за да се включиш в надпреварата и да грабнеш колекционерска значка или някоя от големите награди:

За играта „Читателска щафета”

П.К. 204

1113 София 13

СПЕЧЕЛИ!

  • Първите 500 участника гарантирано печелят уникална значка с колекционерска стойност от играта „Читателска щафета 4: Ловци на приключения“. Запомнете – само най-бързите ще победят в разпределянето на значките!
  • Двама от всички участници, изпратили формите си за участие в срок, ще спечелят чрез теглене на томбола големи награди – 1 бр. таблет и 1 бр. електронен четец за книги, предоставени от Ozone.bg, както и книги от поредиците „Сам Силвър, тайният пират“, „Детективите Агата и Лари“ и „Приключенията на Минерва Минт“, предоставени от изд. „ФЮТ“.
  • Ако ни изпратиш читателски дневник, сглобен и попълнен от самия теб, той ще участва в изложбата на дневници и може да ти донесе награда.
  • Ще има ли други награди? Може би… Остави ни да те изненадаме 🙂

Защо да участваш? Защото четенето е забавно, а книгите, които сме избрали, предлагат безброй тайни, изненади и загадки!

Официалните правила можеш да намериш тук.

Прочетете повече...