Book Cover: Даян Фоси (Малки хора ГОЛЕМИ МЕЧТИ)
Part of the Малки хора ГОЛЕМИ МЕЧТИ series:
  • Даян Фоси (Малки хора ГОЛЕМИ МЕЧТИ)
Editions:твърди корици
Pages: 32

Даян Фоси от малка обича животните. Когато пораства, се впуска във вълнуващо приключение – да опознае света на маймуните и да се сприятели с тях.

Книгата разказва за мисията ѝ да изучава и закриля един уникален вид – планинските горили. Разходете се из джунглата с Даян Фоси – северноамерикански зоолог, успял да спаси от изчезване тези животни.

За поредицата: 

„Малки хора, ГОЛЕМИ МЕЧТИ“ е колекция от картинни книжки с кратки истории на велики жени. В тази поредица най-малките читатели ще научат какво са постигнали някои от най-вдъхновяващите личности на нашето съвремие – дизайнери, художници, писатели, музиканти, учени, пътешественици. Жени, които сбъдват големите си мечти и ги превръщат в част от историята.

Очарователната, богато илюстрирана поредица „Малки хора ГОЛЕМИ МЕЧТИ“ предлага вдъхновяващи послания за деца от всички възрасти. Книжките са идеални за четене на глас за най-малките. Подходящи са и за деца, които вече започват да четат сами.

Кратка информация за автора:

Мариа Исабел Санчес Вегара е родена в Барселона, Испания. Тя е писател, ангажиран с нови концепции за детската книга. Дългогодишният ѝ опит във водещи рекламни агенции ѝ дава рецептата как да съчетае творчеството с познанието.

Кратка информация за илюстратора:

Алесандра де Кристофаро е италиански илюстратор от Лече. Завършила илюстрация в HAW в Хамбург и в Академията за изящни изкуства в Болоня. Работи за списания, детски книги и в областта на рекламата. Живее в Рим.

Excerpt:

Още книги от тази поредица: