Book Cover: Двама могат да пазят тайна
Editions:меки корици
Pages: 336

‌Елъри поназнайва нещичко за тайните. Нейната майка притежава доста, а баба ѝ – също. И колкото по-дълго стои в Еко Ридж, толкова по-ясно ѝ става, че всеки крие по нещо.

Работата е, че тайните са опасни – а повечето хора не са добри в опазването им. Ето защо в Еко Ридж, най-сигурно е да ПАЗИШ ТАЙНИТЕ ЕДИНСТВЕНО ЗА СЕБЕ СИ.

„Когато става въпрос за тийнеджърски трилър, Карън Макменъс е в свои води.  И докато дебютният й роман „Един от нас лъже“ е все още в редиците на престижните бестселър класации, Карън представя изключително интересен втори роман, който е дори по-добър от първия.“

– Entertainment Weekly

Кратка информация за автора:

Карън Макменъс е автор на бестселърa на New York Times и тийн трилър „Един от нас лъже”, преведен на 37 езика. Карън живее в Масачузетс със сина си. Авторката има магистърска степен по журналистика от Northern University, но основно я използва за създаване на измислени истории, които да намерят място в романите ѝ.

Кратка информация за преводача:

Надя Златкова е родена през 1957 г. Завършва английска филология във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, Велико Търново. Превежда художествена литература от английски език.

Excerpt:

Още книги от този автор: