Book Cover: Хей, дядо Готин!
Editions:твърди корици
Pages: 32

Детска приказка, която звучи почти като песен на "Бийтълс"...

Запознайте се с дядо Готин – неуморния изследовател, който умее неподозирани вълшебства. С помощта на магическия си компас дядо Готин поема на пътешествие с четиримата си внуци в търсене на нови приключения. Присъедини се и ти, ако се осмеляваш да яздиш летящи риби, да бягаш от развилнели се бизони и да бъдеш преследван от лавина!

Магическо приключение за цялото семейство от музикалната легенда Пол Маккартни, любим на поколения по цял свят, което ще ви отведе на пътешествие около света и ще ви прибере обратно вкъщи тъкмо навреме за сън!

Кратка информация за автора:

От момента, в който пише първата си песен на 14 години, кариерата на Пол Маккартни е несравнимо богата и влиятелна, до степен, почти трудна за вярване.

През 60-те години на 20-и в. Пол променя света завинаги с „Бийтълс”. И не спира дотам, а продължава да покорява нови граници като соло изпълнител и с „Уингс”, а също и в колаборация с много световни артисти.

Получил е 18 награди „Грами”, а през 1996 г. получава звание от кралицата за заслугите му към музикалното наследство на Великобритания. Пол е отдаден на филантропията и страстен защитник на многобройни каузи, включително правата на животните и климатичните проблеми. Той е и един много, много горд дядо.

Последният албум на Пол, „Egypt Station”, е първият му, който дебютира като №1 в Щатите. Радва се и на огромен успех по света, като влиза в топ 5 във Великобритания, става №1 в Германия и събира овации в Австралия, Холандия, Норвегия, Швеция и много други.

Кратка информация за преводача:

Рия Найденова завършва антична история и класическа археология в Оксфордски университет, след което потъва в дебрите на книгоиздаването – първо като отговорен редактор в издателство „Сиела”, а от края на 2019 г. и като негов пиар.

Други нейни преводи са „мляко и мед” и „слънцето и нейните цветя” от рупи каур. Интересува се от фотография и музика.

Excerpt:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=mdhfAxVz9kU]