Book Cover: Изкуството и начинът да бъдеш страхотен ученик!
Part of the Добри маниери series:
  • Изкуството и начинът да бъдеш страхотен ученик!
Editions:твърди корици
Pages: 64

Подмазвач или отличник... Това ли е страхотният ученик? Ееее, тъпотия! Страхотният е този, който умее да се чувства добре във всяка ситуация: на контролно или на дъската, в стола или на двора, а защо не и на купона. Разбери как да печелиш симпатиите на съучениците си и уважението на учителите, като изтъкваш силните си страни. Забавлявай се, докато разбереш как да улесниш живота си в училище!

В училище, между две контролни, понякога агонизираш, по-често се смееш, друг път плачеш... И кой е с теб, за да понася всичко това? Твоите най-добри приятели, разбира се! Ти не си се замислял, но приятелите ти от днес ще бъдат може би приятели и утре! Ако се срещнете и на осемдесет години, ще изпиете заедно чаша чай със стара приятелка от училище, бъбрейки за старите спомени, докато топите бисквитката си в чая!!!

Без да се замисляш, ти постепенно трупаш малък багаж от ярки спомени, които никога няма да забравиш! Затова бъди великодушен! Не пести усилия: знае се, че всичко се връща тъпкано! В такъв случай няма нужда да прибягваш до математиката, сигурно е, че ще спечелиш!

Малък наръчник по учтивост и добри маниери

Добрите маниери не пречат да имаме чувство за хумор и въображение. Животът е по-лесен, ако всеки от нас се отнася с малко повече внимание към ближния си! С малки примери как да се чувствате добре в кожата си, как да я караме добре с другите и как да употребяваме предмети, които дразнят другите.

Още книги от тази поредица: