Book Cover: Надежда и други неочаквани обрати
Editions:меки корици
Pages: 336

Понякога погледът към миналото ти помага да откриеш своето бъдеще.

Аби Хоуп Голдстийн е напълно обикновено момиче, като изключим известното ѝ алтер его – Бебето Хоуп, което обикаля навсякъде из интернет. Тя е прекарала почти целия си живот в сянката на терористичните атаки от 11 септември, когато нейното бебешко Аз с коронка на главата и червен балон в ръка е уловено в иконична фотография на фона на срутващата се южна кула на Световния търговски център.

Петнайсет години по-късно Аби отчаяно търси анонимност, но както се оказва, няма да я открие с Ноа Стърн около себе си. Ноа вярва, че срещата му с Бебето Хоуп е съдбовна, за Аби тя е същинско бедствие. С подходящата мотивация двамата ще тръгнат по следите на персонажите от снимката и ще потърсят отговорите на всички неразкрити въпроси. Но ще бъдат ли готови да чуят истината?

Кратка информация за автора:

Джули Бъксбаум е признатата от „Ню Йорк Таймс“ авторка на „Кажи ми три неща“ – дебютният ѝ роман за юноши, както и на „Какво да кажа в отговор“. Написала е и приветстваните от литературните критици „Обратното на любовта“ и „След теб“.

Книгите ѝ са преведени на двайсет и пет езика. Живее в Лос Анджелис със съпруга си и двете им деца. Можете да посетите уебсайта ѝ juliebuxbaum.com и да я последвате в Twitter на @juliebux.

Кратка информация за преводача:

Цветелина Тенекеджиева е родена през 1986 г. в гр. Панагюрище. Завършва „Английска филология“ с преводачески профил в СУ „Св. Климент Охридски“ и се занимава с превод на художествена литература от десет години.

Радва се на прекрасна творческа атмосфера във вила в полите на Витоша и извлича огромно удоволствие от работата си.

Excerpt:

Още книги от този автор: