Book Cover: Осмото кралство
Editions:меки корици
Pages: 40

„Осмото кралство” е една от любимите приказки на Стефи Митева, която написва на 7-годишна възраст. С тази книга тя се надява да вдъхнови всички деца, които споделят нейната любов към книгите, приключенията и вярата в доброто!

"Децата обичат да четат приказки. Но ето че има и такива, които измислят и пишат собствени истории.

Въображението на Стефи ни води през осем кралства в едно фантастично приключение, в което загадките и опасностите се редуват с много забавни моменти и преодоляване на невиждани и нечувани препятствия.

Дали момиченцето от приказката ще успее да намери вълшебните кристали, които търси? Ще успее ли да направи света по-добър и да победи с тях злото завинаги? Какви изпитания ще срещне по пътя си, какви приятели и врагове… ще разберете щом разлистите „Осмото кралство“.

Потопете се в детското въображение на Стефи, за да пътувате през нейните кралства от вълшебства!”

Явор Цанев

Илюстраторите в книгата „Осмото кралство” са млади и талантиливи художници от Македония, Австралия, Индия и Украйна.

Кратка информация за автора:

Стефания Митева е родена на 07.10.2010 г. в гр. Варна. Любовта й към книгите датира още от най-ранна възраст. Стефи започва да чете самостоятелно, когато е на 4 години. Благодарение на света, който ѝ разкрива всяка прочетена книга, тя развива изключително своите въображение, речник и фантазия. 

Първата си приказка написва, когато е в предучилищна група в детската градина и към настоящия момент страстта й към писането е все така силна и неуморна.

Посетете официалния сайт на Стефи Митева и открийте книгата, както и информация за писателката.

Excerpt: