Book Cover: Откъде идват бебетата?
Part of the Любознайко series:
  • Откъде идват бебетата?
Editions:меки корици
Pages: 96

Кой определя дали бебето ще е момче, или момиче?

Как от яйцето се излюпва птиче?

И защо мама кенгуру носи новороденото в торбичка?

Веселите герои Люба и Знайко повеждат малките читатели на ново любопитно пътешествие — от семената на цветята, през метаморфозата на пеперудите до развитието на бебетата бозайници. Втората част на енциклопедия „Любознайко“ разкрива тайните на най-голямото чудо в природата — раждането на нов живот.

Кратка информация за автора:

Виктория Иванова има повече от петнайсет години опит като журналист, редактор и преводач. Работила е по издания за тийнейджъри, художествени романи и нехудожествена литература. Автор е на поредицата детски енциклопедии „Любознайко“, чието първо заглавие – „Откъде идва храната“, е отличено със специална грамота за любима книга на бъдещите читатели с мнение в Награда „Бисерче вълшебно“ 2018.

Кратка информация за илюстратора:

Стелияна Донева е един от най-известните илюстратори на детски книжки в България. Тя е майка на три деца, които постоянно я вдъхновяват.

Започва кариерата си като аниматор в гейминг студио, създава пъзели, образователни комплекти и много други, докато накрая намира своето призвание – илюстрирането на детски книжки. В портфолиото си Стелияна има много завършени проекти с български и чуждестранни издателства.

Excerpt:

Още книги от тази поредица: