Book Cover: Щастливей
Editions:меки корици
Pages: 232

Благодаря, че отделяте от времето си за моята история. Тя не е на влогърката Изабел. Тя е история на момиче, което иска да носи светлина. Да носи щастие в живота на всеки, който е забравил да живее щастливо… Пожелавам на всеки, четящ книгата ми, да изгуби себе си и да се открие наново. Да започне отначало. Да се осмели. Да обича. Да живее щастливо. Или... да щастливее!

– Изабел

Изабел Овчарова, или просто Изи, е момиче, което обича да твори, да вдъхновява хората и да ги прави щастливи. Снима видеа, откакто има телефон с камера, а от две години ги качва в YouTube и каналът ѝ бързо се превръща в един от най-следваните в България.

„Щастливей" е носител на „Детска Вазова награда" за литература за 2019 г. Номинацията идва от децата на град Сопот, а журито я подкрепя заради позитивните и вдъхновяващи послания, силния отзвук сред младите читатели и отличните отзиви и препоръки от родители, прочели книгата.

Кратка информация за автора:

Изабел Овчарова, или просто Изи, е момиче, което обича да твори, да вдъхновява хората и да ги прави щастливи. Снима видеа, откакто има телефон с камера, а от две години ги качва в YouTube и каналът ѝ бързо се превръща в един от най-следваните в България с над 200 000 последователи. „Щастливей“ е дебютната ѝ книга.

Кратка информация за илюстраторите:

KONTUR Creative е студио за дизайн, предпечат, илюстрация и анимация. Работата на студиото е да дава форма на съдържанието и съдържание на формата със средствата на визуалната комуникация.

Таня Минчева e художник и графичен дизайнер с опит в книгооформлението и печатната графика. Зад гърба си има успешни проекти в почти всички области на дизайна.

Стоян Атанасов е художник и графичен дизайнер по образование, избор и учест едновременно. Работи с български и чуждестранни писатели, който му се доверяват да облече с възможно най-добрата премяна техните произведения.

Excerpt:

https://issuu.com/biserche_valshebno/docs/shtastlivei_otkas_online