Book Cover: Тримата вълшебници и Златното руно
Editions:меки корици
Pages: 118

Преди много време в една далечна земя имаше едно кралство. Кралството процъфтяваше, защото притежаваше райското Златно руно. Тамошният свят приличаше на приказка и бе събрал ведно вълшебници, дяволи, елфи, разбойници, гоблини и магьосници. Но най-хубавото из онзи чуден свят бяха приключенията и учениците Хелън, Джеръми и Артър изживяха най-вълнуващите перипетии.

Предателство, кураж, саможертва и любов – героите опитаха от всичко. Защото Дяволския човек открадна Златното руно и пусна дракона си на свобода. А щом над древните гори лети страшен дракон, всички трябва да сме особено внимателни, нали така?

Кратка информация за автора:

Александър Драганов е роден на 10 октомври 1984 г. в град София. Завършва средното си образование в Националната гимназия за древни езици и култури, а висшето - в Софийския университет.

Работи като преводач (ИК „Егмонд“, България), а в свободното си време списва известният сайт www.citadelata.com. Александър е автор на фентъзи книгите "Хрониките на Ралмия", "Сказания за Ледената планина", "Черната корона" и "Звездата на Гибелта".

Кратка информация за илюстратора:

Даниел Комбаков-Кокомба е роден и израсъл в София. Съвместява попрището на художник с това на дизайнер и художник аниматор. Трудно е, но иначе не би му било интересно.

Завършил е Колежа по анимация "Кремиковци", под вещото ръководство на Краси Иванов. Създател е на комикса "Прасето Дундьо", излизал в списание "Фарфалак". Работи с клиенти от цял свят. Участва в създаването на редица компютърни игри, програми и филми.

Член на БАНХА - Българска Асоциация на Независимите Художници и Аниматори „Пройко Пройков“.