Book Cover: Заек и Мечка. Хапещ нападател или нов приятел (книга 4)
Part of the Заек и Мечка series:
  • Заек и Мечка. Хапещ нападател или нов приятел (книга 4)
Editions:твърди корици
Pages: 112

Писателят и драматург Джулиън Гоф и носителят на наградата за забавна детска книга „Роалд Дал“ Джим Фийлд изненадват с брилянтна забавна серия за заек и мечка, които откриват, че винаги е по-добре, когато нещата се споделят с приятел.

Заекът е изненадан: изглежда, че някои от дърветата в Долината отлитат на юг за зимата. Неговата приятелка Мечката е сигурна, че дърветата не могат да летят.

След това се чува шумно ХРУС! от Твърде Близо. То прозвучава така, сякаш най-големият заек на света яде най-големия възможен морков. В долината на Заека и Мечката се е появило ново създание, което се опитва да Промени Всичко.

История за приятелството, Напредъка и всевъзможните начини да се изкаляш.

Това е четвъртата книга от поредицата "Заек и Мечка". 

Кратка информация за автора:

Джулиан Гоф е писател, драматург, поет, музикант и сценарист, носител на множество награди. Роден е в Лондон, израснал е в Ирландия, живее в Берлин.

Джулиан Гоф е популярен и като автор на финала на Minecraft – най-успешната компютърна игра за деца от всички възрасти. Обича да пие кафе и да краде прасета.

Кратка информация за илюстратора:

Джим Фийлд е признат илюстратор, дизайнер на персонажи и режисьор на анимации. Израснал е във Фарнбъро, работил е в Лондон, живее в Париж.

Първата му книжка с картинки „Привет, Котки!“, написана от Питър Бентли, печели Наградата за забавна детска книга „Роалд Дал” на Booktrust. Най-голяма слава му носят рисунките на жаби върху дънери в популярната история „Ей, Жабо!“ (Oi, Frog!). Обича да свири на китара и да пие кафе.

Excerpt:

Още книги от тази поредица: