Започна кампанията „Читателска щафета 3“!

В това издание обаче сме ви подготвили мнооого изненади!

Разделихме щафетата на 2:

– за веселушки от 6 до 10 години – ще четем книгите на Бевърли Клиъри за Бийзъс, Рамона и Хенри в „Читателска щафета 3 мини“  от 19.11.2012 г. до 30.03.2013 г.;

– за рицари от 11 до 15 години – ще разбулим тайните на трилогията „СТРОМ“ на Еманюел и Беноа дьо Сен Шама в „Читателска щафета 3: Силата на СТРОМ“ от 29.11.2012 г. до 15.04.2013 г.

Участието е много лесно: влизате в микросайта на кампанията, подходяща за вашата възраст и следвате правилата. Прочитате трите си книги, изпращате ни форма за участие и очаквате колекционерската си значка 🙂 Междувременно, не пропускайте да следите за игрите, конкурсите и забавленията, които ще ви организираме!

Какво да правите, ако сте на възраст от 6 до 10 години, а искате да се включите в тийн-кампанията „Читателска щафета 3: Силата на СТРОМ“? Много е просто – прочетете книгите си за Бийзъс, Рамона и Хенри, изпратете ни форма за участие, а после прочетете и една книжка от поредицата „СТРОМ“. Така ще получите и двоен шанс за значки!

Можете ли да грабнете две значки, ако сте на 11 и повече години? За съжаление или не – нямате тази възможност. Решихме, че тийнейджъри като вас няма да се затруднят никак с книгите на Бевърли Клиъри и така по-малките няма да успеят да грабнат колекционерски значки (нали помните, че са само 500 за най-бързите?). Но не се отчайвайте – всяка щафета носи своите изненади и дори да не грабнете втора значка, може да спечелите други интересни награди!

За да преминете към сайта на щафетата, в която ще участвате, натиснете снимката по-долу:

„Читателска щафета 3 мини: Бийзъс, Рамона и Хенри“:

Тийн – „Читателска щафета 3: Силата на СТРОМ“: