Писмо до пътешественика

Здравей, пътешественико!

Щом четеш това писмо, вероятно си готов да поемеш на вълнуващото приключение, което нарекохме Лятна щафета „Бисерче вълшебно“.

През юни, юли и август 2020 г. те каним да се забавляваме заедно. Ще ти изпращаме идеи за игри под формата на седмични списъци, които можеш да разпечатваш, а после да се забавляваш, докато ги изпълняваш.

Лятната щафета е част от Награда „Бисерче вълшебно“ 2020 и четенето също е част от играта. Предлагаме ти да избереш 2 художествени заглавия от твоята възрастова категория, 2 нехудожествени от категория „Нещотърсачи“ и 2 книги, препоръчани от учител.

Повече за Награда „Бисерче вълшебно“ и как да гласуваш за любима новоиздадена книга ще научиш в сайта www.biserche.com.

Подготвили сме ти и три пътешественически листа – по един за всеки от месеците. В тях ще откриеш кутийки – отбелязвай си всеки ден, в който четеш нещо. Оцвети и своето дърво на постиженията. Накрая ни покажи чрез снимка по имейл трите месечни пътешественически листа, а ние ще ти изпратим специален сертификат за СУПЕРЧИТАТЕЛ!

Убедени сме, че всеки трябва да има избор: решаваш сам кои задачи да изпълниш и кои – не. Ние гарантираме, че всяка предложена от нас идея ще те накара да се забавляваш, да играеш, да твориш и да учиш вълнуващи неща (без да разбереш).

Готов ли си да станеш част от клуба за книжни пътешествия?

Провери своите първи задачи тук.