Здравей, приятелю на приключенията!

Обичаш ли пътешествията? Мечтаеш ли да се озовеш на пиратски кораб? Да разгадаваш заплетени загадки? Ако отговориш на един от въпросите положитено, знами „Читателска щафета 4: Ловци на приключения“ е тъкмо за теб!

Ето какво да очакваш:

Кога? От 29.09.2014 г. до 08.01.2015 г.

Какво? Предизвикваме те да прочетеш три книжки по твой избор от поредиците на издателство „ФЮТ“ – „Сам Силвър, тайният пират“, „Детективите Агата и Лари“, „Приключенията на Минерва Минт“. Прочетеш ли три книги, само трябва да си разпечаташ форма за участие, да я изпратиш по пощата и да се включиш в надпреварата за 500 значки – награди за най-бързите читатели, – както и за някоя от големите награди, предоставени от Ozone.bg.

Как да се включиш в томболата за значки и награди?

  1. ПРОЧЕТИ три книги по твой избор от поредиците „Сам Силвър, тайният пират“, „Детективите Агата и Лари“ и „Приключенията на Минерва Минт“.
  2. При желание от твоя страна, ПОПЪЛВАЙ читателски дневник за своя напредък – тук ще оставим да ни изненадаш. Ако ни изпратиш своя дневник, той ще може да участва в специалната ни изложба на дневници и дори може да ти донесе награда.
  3. Когато прочетеш трите книги, ПОПЪЛНИ форма за участие. За да сме напълно сигурни, че си се включил активно в приключенията на героите, ще те помолим да отговориш на един от въпросите за някоя от книгите, които си прочел. Не е необходимо да отговаряш на въпросите за всички прочетени книги – просто си избери един.
  4. ПОМОЛИ родител, учител или библиотекар да подпише формата за участие, за да потвърди, че си прочел книгите 🙂
  5. ИЗПРАТИ формата за участие на следния адрес, за да се включиш в надпреварата и да грабнеш колекционерска значка или някоя от големите награди:

За играта „Читателска щафета”

П.К. 204

1113 София 13

СПЕЧЕЛИ!

  • Първите 500 участника гарантирано печелят уникална значка с колекционерска стойност от играта „Читателска щафета 4: Ловци на приключения“. Запомнете – само най-бързите ще победят в разпределянето на значките!
  • Двама от всички участници, изпратили формите си за участие в срок, ще спечелят чрез теглене на томбола големи награди – 1 бр. таблет и 1 бр. електронен четец за книги, предоставени от Ozone.bg, както и книги от поредиците „Сам Силвър, тайният пират“, „Детективите Агата и Лари“ и „Приключенията на Минерва Минт“, предоставени от изд. „ФЮТ“.
  • Ако ни изпратиш читателски дневник, сглобен и попълнен от самия теб, той ще участва в изложбата на дневници и може да ти донесе награда.
  • Ще има ли други награди? Може би… Остави ни да те изненадаме 🙂

Защо да участваш? Защото четенето е забавно, а книгите, които сме избрали, предлагат безброй тайни, изненади и загадки!

Официалните правила можеш да намериш тук.